Komentáře

1 S c a r s S c a r s | Web | 22. dubna 2015 v 22:20 | Reagovat

Dudeeeeeeee, this is so evil! Ale asi máš pravdu :D Já ani nevím, co se mi na tom tolik líbilo, ale dost mě to rozervalo, hlavně ten konec, okolo mě kupa použitých kapesníků a pocit, že je život na hovno :D ((takže v podstatě normálka)) Je pravda, že to skutečně nemělo moc dobrou zápletku, ale jakmile začali flashbacky a hlavně se dostal ven důvod proč šla Kuriyama po krku Akihitovi, tak v tu chvíli jsem byla už v háji. V tom momentu to šlo kopce a líbilo se mi, jak se s tím vypořádali po emoční stránce. Já byla ze sledování hodně spokojená :3

2 Aya Aya | Web | 23. dubna 2015 v 17:27 | Reagovat

[1]: Which part is evil :D Pokud anime na nás nechá emocionální dojem, je to dobré anime - to jsem se nedávno naučila. ^^ Tak jako tak mě to bavilo, nejvíc mě asi dostávaly ty Akihitovy přeměny a vůbec bylo to dobré. Myslím si, že jsem se rozhodla o třetí šanci sledování po tom, co jsem si u tebe četla velice chválivý článek. Thanksu c:

3 Saki Saki | E-mail | Web | 23. dubna 2015 v 20:56 | Reagovat

Awu, toto anime by chcelo druhé sériu, pretože pri pozeraní prvého dielu som bola na tom podobne ako ty a chcela som to proste nechať stranou; No nakoniec som to predsa len sledovala ďalej XD Ahh, neviem, čakala som od toho niečo trochu iného, Akihito bol ozaj fajn postava a všetko (a to prirovnanie k Ao no Exorcist je proste trefné), no idk, k Mirai som si proste nenašla cestu, až pri konci sa to zlepšilo :D Moe characters are just unpleasant as you said ;--; A megane crush + hentai oniichan ma veľmi pobavili c; Neviem, myslím, že ak by bola druhá séria, mohlo by to zlepšiť môj názor na toto anime, pretože ma začal ozaj baviť až ten spomenutý koniec :D

4 beepinka beepinka | Web | 24. dubna 2015 v 15:24 | Reagovat

8/10 ..wow...no já to mám stejné,jako jsi to měla ty nejdříve..prostě ten první díl mě nějak nezaujal a prostě se k dalšímu sledování nemůžu dokopat :D no ale když to hodnotíš 8 body z 10...tak to je co říct...Možná,že se přeci jenom k tomu přinutím >o<) :D! :)

5 Aya Aya | Web | 24. dubna 2015 v 18:16 | Reagovat

[3]: Právě že má ten sequel film, tak jsem zvědavá, co se děje dál...  Uh, to jsem ráda, že nejsem sama, kdo byl tak nepříjemně překvapen. XD Mirai just needs to be punched.

[4]: Hej musíš to zkusit, tohle se ti bude líbit, cítím to! :D Má to akorát pomalý start, po pár dílech je to... hm... podobná báze jako mělo vlastně i Noragami. (akorát s rezervami, moe rezervami)

6 Ayame Ayame | Web | 24. dubna 2015 v 18:31 | Reagovat

8/10 tak to pravde stojí za zhlédnutí a myslí že to zařadím do listu :) ale bude asi až na 52 míste :D:D  jeste jsem tohle anime nevidela a poprvé se s ním setkávám..a jelikož už mám v plánu začit rozšířit svuj seznam i o fantasy,nadprirozené,hororové ,bojové atd :D Animace se mi podle gifu strašne líbí takže dáam tomu velkou šanci že na to mrknu :D
moc pekná recenze jako vždy :)

7 Yune Albarn Yune Albarn | Web | 25. dubna 2015 v 14:00 | Reagovat

Hehe, tohle anime jsem viděla zrovna nedávno. Začátek na mě právě působil jako: Uh, to vypadá dobře, let's watch! A námět to mělo vcelku originální a vlastně mě to vcelku i bavilo :D A ta epizoda, kde tancovali mi hrozně připomínala Uta no Prince-sama xDDD kill me pls. Je potřeba to brát dost s nadhledem, že? :D

Hrozně jsem si oblíbila Hiromiho. Ty jeho imouto a Akkey komplexy byly hrozně boží xD

Myslím si, že by nevadilo, kdyby to mělo víc dílů, ale aspoň byla každá epizoda o něčem :)

Jinak ta Akihitova mamka :DDD někdy jsem ráda za mou mamku, fakt.

Dobrý démon od kosti :DDDDDDD bože, tvoje recenze mě jednou zabijou... Já měla Mirai celkem ráda. >.>

--
díky za nával tvých milých komentářů^^

8 beepinka beepinka | Web | 25. dubna 2015 v 14:39 | Reagovat

[5]: Dobře :D tak když myslíš,že se mi to líbit bude,tak já na tebe dám ^^ letní prázky to snad jistí :D! :)

9 Yuna Yuna | Web | 25. dubna 2015 v 15:38 | Reagovat

Mhmmm s tímhle anime jsem trochu na vážkách tbh :D nějak furt nvm jestli se na to kouknout nebo ne, mám to tak jakože zatím pořád ve want-to-watch listu XD

10 Pal Pal | Web | 26. dubna 2015 v 9:25 | Reagovat

Ah, konečně jsem se dokopala k napsání komentáře. First of all; skvělá recenze! Už jsem to asi někdy někde zmiňovala, ale Kyoukai no Kanata mám už nějaký ten pátek rozkoukané a (nejspíš už pár měsíců) jsem tuším u sedmého dílu. Jsem si naprosto vědoma toho, že mám problém se sledováním již vyšlých anime (u většiny lidí slýchám pravý opak :D), protože většinou nejsem schopna dokoukat ani věci, co chci vážně vidět :> Ale ke Kyoukai no Kanata se prostě někdy dostat musím. Už jen kvůli tomu, že tebe na třetí pokus tak zaujalo :D Animace je naprosto úžasná (od kyoani bych ani nic jiného nečekala) a... příběh/charaktery/atmosféra není úplně to, co bych v anime vyhledávala, ale pořád musím uznat, že mě to celkem bavilo. A někdy se k tomu zase dostanu. Někdy. Určitě. Musím. :D

11 Aya Aya | Web | 26. dubna 2015 v 13:43 | Reagovat

[6]: 8 ode mě stojí za zkouknutí, řekla bych. :D Animace je velmi hezká, tak snad se ti to bude líbit i obsahově. ^^

[7]: Námět mi příjde právě tuctový jak prase, whatever. :D Taky Utapri, žejo? XDD Já už s nadhledem beru všechno.  
:DDDDD Díky za přečtení~

[9]: Říkám, že to stojí za zkouknutí, whatever. :D

[10]: Děkuji za komentář tedy, senpai! *^*
Já jsem si všimla na tvém animelistu, že to máš rozkoukané. :D Já mám teda velký problém se sledováním ongoingů. To absolutně nezvládám.
Hmh, právě jsem na začátku hodně váhala, jestli to chci vidět nebo ne, protože taková anime absolutně nevyhledávám (a ještě po zjištění, že je to podle novely -  s tím mám v 90 % špatné zkušenosti a dobrých těch 10 % tvoří Durarara, so XD). Překvapilo mě to a myslím si, že to za to stojí, jak jsem psala výše, tak tě podporuji v dokoukání. :D Někdy to zvládneš. Určitě. Musíš. :D Kvůli Akkeymu a hentai-oniichanovi.

12 Thanatos Thanatos | Web | 26. dubna 2015 v 18:15 | Reagovat

Strašně se mi líbí design tvého blogu i článků, je neskutečně přehledný a už pouhým vzhledem láká k přečtení! což se téměř vůbec nevidí. :>

Též se mi líbí zpracování recenze, která je sic dlouhá, ale za to se čte opravdu dobře a "dýchá" z toho tvůj osobní dojem, který nakazí čtenáře takovým způsobem, že si tvůj blog uloží do oblíbených. (ahahah >D)
Opravdu musím říct, že po dlouhé době narážím na blog a článek, který mě naprosto oslovil.
Inspiruješ se něčím nebo si děláš designy přímo z hlavy, jak tě napadne?

Dávám článku pět hvězdiček a anime se podívám. ^_^

13 Aya Aya | Web | 26. dubna 2015 v 18:56 | Reagovat

[12]: Aw, děkuji. :3

No, já ráda povídám. :D Snažím se recenze psát co nejstručnější, ale občas mi to ujede. O to se je snažím obohatit pestrými věcmi, aby lidi, kteří je případně budou číst, nenudily. ^^'  Děkuju za pochvalu a taky že tě popisem zaujalo toto anime. Určitě jej zkus, i když nemůžu zaručit, že se bude líbit, chápeš, ne? :D

Pokud jde o designy - tento mám velmi ráda, je úplně z mojí hlavy a dal mi celkem zabrat, i když vypadá strašně jednoduše. XD Jinak se čas od času inspiruji stavbou designů, zejméná na zahraničních blozích, třeba zaměřených na grafiku na tumblru. Líbí se mi nekonečná rozmanitost a kreativita, kterou je blog.cz poněkud omezen. Ale jinak mám ráda, když to vypadá jednoduše, není to moc barevné, protože se mi mé layouty brzy okoukají.

Tak tedy děkuji za milý komentář a snad sem zase někdy zavítáš. ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.